λογότυπο Basket League λογότυπο Novasports λογότυπο Λουξ λογότυπο MEDFRIGO SA λογότυπο Μπακαλαρος λογότυπο Carna

Δόξα Λευκάδας – Απόλλων CARNA το Σάββατο (18/03) στις 17.00

17/3/2017 8:11

Central story image

Τη Δόξα Λευκάδας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18/03) στις 17:00, ο Απόλλων CARNA, για την 22η αγωνιστική της Stoiximan.gr BasketLeague.

O αρχηγός του Απόλλωνα CARNA, Δημήτρης Βεργίνης μιλώντας στο blog του για το παιχνίδι με τους νησιώτες και δήλωσε χαρακτηριστικα:

«Καλησπέρα σε όλους…

Έχοντας στις αποσκευές θέληση, πάθος και αποφασιστικότητα, ξεκινήσαμε για τη Λευκάδα, εκεί όπου αύριο δίνουμε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια μας για τη φετινή χρονιά. Παίζουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς κόντρα σε έναν αντίπαλο που μπορεί βαθμολογικά να βρίσκεται στην τελευταία θέση όμως έχει αποδείξει ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος.

Όλοι προσπαθούμε να βγάλουμε από το μυαλό μας, τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών και να εστιασουμε αποκλειστικά και μόνο στο παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας.

Στη Λευκάδα θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα η οποία δεν έχει να χάσει τίποτα και είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος θα διεκδικήσει τη νίκη. Εμείς από την πλευρά μας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε να επιβάλει το ρυθμό της. Το μοναδικό αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι η νίκη, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ξεκινώντας από την άμυνά μας να καταφέρουμε να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι δύσκολο όμως, όλοι έχουμε δώσει «όρκο τιμής» για τη νίκη, καθώς γνωρίζουμε ότι φοράμε τη φανέλα ενός ιστορικού σωματείου που εκπροσωπεί την Πάτρα στη μεγάλη κατηγορία του μπάσκετ.

Για τους εαυτούς μας, για τον κόσμο μας, για τη Διοίκησή μας, αλλά και για το προπονητικό team, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μεγάλη «μάχη» και θέλουμε να φύγουμε νικητές για να μπορέσουμε στη συνέχεια να προχωρήσουμε με ψηλά το κεφάλι στα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν.

Η παρουσια του κόσμου μας θα είναι και πάλι πάρα πολύ σημαντική ωστόσο ελπίζω αυτή τη φορά να τους ικανοποιησουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί τους τον πρώτο μας διπλό για τη φετινή σεζόν».

*Η αποστολή του Απόλλωνα CARNA έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στη Λευκάδα…

*Πριν από την έναρξη του αγώνα με τη Δόξα, ο Πολιτιστκός Σύλλογος Τσουκαλάδων Λευκάδας θα τιμήσει τον αρχηγό του Απόλλωνα CARNA, Δημήτρη Βεργίνη λόγω της καταγωγής του απο το συγκεκριμένο χωριό.