λογότυπο Basket League λογότυπο Novasports λογότυπο Λουξ λογότυπο MEDFRIGO SA λογότυπο Μπακαλαρος λογότυπο Carna

Η media day του Απόλλωνα Carna

13/11/2017 10:06

Central story image

Λίγα 24ωρα πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕ Λάρισας (Σάββατο 18/11, 17:00), οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο του Απόλλωνα Carna μπήκαν στο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου για την επίσημη φωτογράφηση της ομάδας και για δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

Το κλίμα ήταν ευχάριστο μέχρι την στιγμή που ο φωτογράφος ανέλαβε να βάλει τον καθένα…στη θέση του (φυσικά για τις ανάγκες της φωτογράφησης και μόνο). Στη συνέχεια, παίκτες, προπονητής και διοίκηση τέθηκαν στην διάθεση των αθλητικών συντακτών και μίλησαν για τις δυσκολίες και τους στόχους της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.

 

 

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος

Ο κόουτς του Απόλλωνα Carna, Δημήτρης Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Θέλω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο. Να διεκδικούμε από κάθε παιχνίδι ότι μας αναλογεί. Το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο και χρειάζεται προσήλωση στο πλάνο. Θέλω η ομάδα να είναι πειθαρχημένη, να έχει καλά αποδυτήρια». Στην ερώτηση για το στόχο και εάν αυτός είναι η επιστροφή στην Α1 Εθνική ο Δημήτρης Παπαδόπουλος είπε: «Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για άνοδο. Μετά το τέλους του πρώτου γύρου, όταν θα έχουμε δει όλες τις ομάδες, ίσως να μπορούμε τότε να κάνουμε εκτίμηση».

 

 

Ο Άλεξ Άκερ

Ο Αμερικανός παίκτης του Απόλλωνα, Άλεξ Άκερ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Δεν έχουν δει τα καλύτερα. Θέλουμε κοντά μας τους φιλάθλους του Απόλλωνα. Έχουμε καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Το όριο μας είναι ο ουρανός…».

Στο ερώτημα κατά πόσο είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα απάντησε: «Ήλθα στον Απόλλωνα για να παίξω σοβαρά και ανταγωνιστικά σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα από τον αντίπαλο». Ο Άλεξ Άκερ δήλωσε ικανοποιημένος από την ζωή στην Πάτρα και την συνεργασία με τον Απόλλωνα. «Ο κόσμος είναι φιλικός και φιλόξενος. Η οργάνωση της ομάδας πολύ καλή. Με υποδέχθηκαν όλοι ζεστά…».

 

 

Ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος

«Έχουμε σχεδιάσει μια δυνατή ομάδα και η προσθήκη του Άλεξ (σ.σ. Άκερ), μας ανεβάζει επίπεδο. Έχουμε βρει ρυθμό και βρισκόμαστε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο» δήλωσε ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος και τόνισε ότι είναι πολύ νωρίς για να τεθούν στόχοι. «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» δήλωσε, ενώ για την δική του παρουσία στο πρωτάθλημα απάντησε ότι προσπαθεί να δίνει το 100% σε κάθε αναμέτρηση και να βοηθάει την ομάδα. Επίσης, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ομάδα θα καταφέρει μέσα από την προπόνηση να ανταπεξέλθει στο αγωνιστικό πρόγραμμα που επιβάλει την διεξαγωγή συνεχόμενων παιχνιδιών την προσεχή εβδομάδα.

 

 

Ο Βασίλης Κιτσούλης

Στο ερώτημα των εκπροσώπων του Τύπου, αν οι στόχοι της ομάδας αναπροσαρμόστηκαν με τη προσθήκη του Άκερ, ο παίκτης του Απόλλωνα Carna Βασίλης Κιτσούλης απάντησε:  «Δεν μπαίνω στη διαδικασία να θέτω στόχους. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Σίγουρα με τον Άλεξ, είμαστε πιο δυνατοί, με μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά, ουσιαστικά, ο Απόλλωνας είχε υψηλούς στόχους από την αρχή. Δουλεύουμε πολύ σωστά και αν παραμείνουμε υγιείς και σοβαροί θα κοιτάξουμε λίγο ψηλότερα»

Πρόσθεσε ότι στο διάστημα της διακοπής η ομάδα δούλεψε σκληρά και βοήθησε στο να δοθεί έξτρα χρόνος στον Άλεξ Άκερ, να μπει για τα καλά στην ομάδα, μέσω των προπονήσεων και του φιλικού αγώνα. «Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Μέσα στην έδρα μας, με το κόσμο στο πλευρό μας, θεωρώ ότι δεν πρέπει να χάσουμε κανένα παιχνίδι» επεσήμανε ο Β. Κιτσούλης.

 

Ο Κώστας Καραπάνος

«Ισχύει ότι έχουμε πει από την αρχή της σεζόν» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Απόλλων, Κώστας Καραπάνος, όταν ρωτήθηκε για τον στόχο της ομάδας. Και πρόσθεσε: «Ο στόχος μας έχει δύο κατευθύνσεις. Σε αγωνιστικό επίπεδο η ομάδα να μπει στα πλέι-οφ και ταυτόχρονα να αναμορφώσουμε τις ακαδημίες και να εξυγιάνουμε οικονομικά τον Σύλλογο. Ήδη βρισκόμαστε σε πολύ καλό δρόμο σε ότι έχει να κάνει με την υλοποίηση όλων των στόχων μας και αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουμε τη μεταγραφή του Άκερ. Ο συγκεκριμένος παίκτης βρισκόταν στα πλάνα μας, τον κυνηγούσαμε από το καλοκαίρι, αλλά θέλαμε η απόκτησή του να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα δικά μας οικονομικά στάνταρ».

Στο ερώτημα εάν αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, ο Κώστας Καραπάνος απάντησε: «Μπορούμε να αποκτήσουμε βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας μόνο Έλληνα παίκτη που να μην έχει αγωνιστεί φέτος στην Ελλάδα. Τέτοιος παίκτης που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί αυτή την εποχή. Τώρα δεν υπάρχει σκέψη για την απόκτηση άλλου παίκτη».

 

* Ξεχωριστή θέση στην media day είχαν δύο βασικοί υποστηρικτές της ομάδας. Ο λόγος για το The Juice Bar της Πατρών Κλάους και για το GRANDE ΜΥΛΩΝΑΣ στην περιοχή Λάγγουρα, που πρόσφεραν μοναδικές γευστικές απολαύσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που κάλυψαν την εκδήλωση.

 

Σχετικές εικόνες:

Extra image for story 9366 Extra image for story 9366 Extra image for story 9366